Salsa Romesco


INGREDIENTS:
Imagen relacionada

2 cabesses d'all
1 pebrot verd italià
2 tomaquets
1 ceba
1/2 pebrot vermell
1 raig de vinagre jerez
pebre vermell dolç "de la vera"
sal
200g avellanes
4-9 nyores
3/4 o 1l. oli d'oliva

RECEPTA:
Hidratar nyores amb aigua tèbia i treure la carn
Rostir les verdures al forn 220ºc (pebrots,cebes,tomaquets,alls)
Posar l'oli a bullir,retirar del foc i cuan estigui sense fumejar afegir el pebre vermell i de seguida el vinagre per que no es cremi el pebre vermell.
posar a la picadora ;
- La carn de les nyores
- Les verdures sense pepites(la pell es pot treure o no cal per que ho pasarem pel xino)
- Les abellanes
- L'oli perfumat (no tot l'oli,nomes la meitat i anirem afegin segons volem que quedi la salsa)
  si ens sobra oli podem guarda-ho per fer-lo servir en una altra ocasió.
triturem tot i passem pel xino
Ja tenim la nostra Salsa Romesco per xuclar-nos es dits amb moltes receptes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada