Ingredients:
Llet
Nou moscada
Roux
Sal
Recepta:
Ja tenim el Roux fet (podeu trobar la recepta al blog)
Posem en una cassola la llet a bullir
Afegim Roux ( la quantitat de roux per kg es de 40g)
Removem i quan comenci a agafar consistència afegim una mica de nou moscada (al gust)
Salem i deixem que faci la ebullició per que agafi la textura d la beixamel
També podem fer la beixamel insitu amb la farina, aquesta tècnica amb el roux es la que s’utilitza especialment a grans cuines amb molta demanda, per que no en tenim temps de fer la beixamel insitu per grans quantitats.
Beixamel sense Roux
Posem la mantega a la cassola i afegim la farina i la rossegem, afegim la llet i removem fins que comenci a agafar consistencia.
Afegim la nou moscada
Sal
Deixem que faci la ebullició fins que agafi la textura
Opcionalment podeu afegir pebre blanc a la beixamel.
Dons ja teniu una salsa més per fer un munt de receptes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada