Rostit de peixet


Ingredients:
1 ceba
1 pastanaga
1peça de vedella peixet
1 pera
Conyac
Sal i pebre



Recepta:

Sal pebrem la vedella

Enrossim la carn en una cassola amb oli

Afegim la pastanaga i la ceba sencera.

Afegim la pera tallada pel mig (no cal pelar)

Tirem conyac

Ho tapem i ho fiquem al forn 180º (farem 1h de forn per cada kg de carn)

traiem de forn i traiem oli de la cassola.

Posem la cassola al foc i fem com una “salsa Gravy a la catalana” (tirem farina i la enrossim, afegim vi blanc, evaporem, afegim fons blanc de vedella i sal)

Passem la salsa pel xino

Passem la salsa passada pel xino per un colador per afinar la salsa.

Si ens queda molt liquida es pot reduir al foc o espessir amb maizena.

Tallem el peixet al bri eix primet per Emplatar.

Emplatem la carn i podem acompanyar-la amb unes peres caramel·litzades (podeu trobar la recepta al blog).

Posem la salsa per sobre i una mica de Carmel de les peres a sobre les peres.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada