1 ceba
1 pastanaga
1peça de vedella peixet
1 pera
Conyac
Sal i pebre
Recepta:
Sal pebrem la vedella
Enrossim la carn en una cassola amb oli
Afegim la pastanaga i la ceba sencera.
Afegim la pera tallada pel mig (no cal
pelar)
Tirem conyac
Ho tapem i ho fiquem al forn 180º (farem
1h de forn per cada kg de carn)
traiem de forn i traiem oli de la cassola.
Posem la cassola al foc i fem com una “salsa
Gravy a la catalana” (tirem farina i la enrossim, afegim vi blanc, evaporem, afegim
fons blanc de vedella i sal)
Passem la salsa pel xino
Passem la salsa passada pel xino per un colador
per afinar la salsa.
Si ens queda molt liquida es pot reduir al
foc o espessir amb maizena.
Tallem el peixet al bri eix primet per Emplatar.
Emplatem la carn i podem acompanyar-la amb
unes peres caramel·litzades (podeu trobar la recepta al blog).
Posem la salsa per sobre i una mica de Carmel
de les peres a sobre les peres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada