200g de pà rustic (pages o similar)

50g parmesà
2 enciams romana
2 pits de pollastre
pebre negra

3 rovells d'ou
1 cullera de café de mostassa Dijon
1 cullera sopera vinagre de vi
oli
50g anxoves oli
2 dents d'all cicelé
75g parmesà
suc de llimona (al gust)
Recepta:
Tallem el pà en daus d 2x2cm
amanim amb sal i pebre, el saltejem fins que estigui cruixent.
Fora del foc, afegirem al pà el parmesà i removem amb els dits, reservem.
per l'amaniment batre els 3 rovells d'ou amb el vinagre i la mostassa, afegim oli lentament.
Emulsionar.
picar les anxoves,piquem l'all juntem,piquem bé i posar dins de l'emolsio.posar més parmesàmi el suc de llimona,barrejar bé.
posem l'enciam en un bol d'amanida i amanir amb la meitat de la salsa.barrejar amb la meitat del pà i el parmesà.
Rostir els pits de pollastre a la planxa,retirem,tallem en tires,emplatem i aboquem per sobre la resta de l'amaniment.
Servim l'amanida juntament mb el pit de pollastre amanit per despres juntar-ho.
Una amanida amb nom del inventor ,italià que la va fer coneguda als EEUU amb el seu nom.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada