200g de cansalada viada
2 cebes
2 porros
Bouquet garní + orenga
200g vinagre de xeres
200g de vi de xeres sec
1l d’oli oliva 0,4
Sal, pebre
200g olives verdes
200g olives d’Aragó
Recepta:
Talla el pollastre a vuitens
Tallar la cansalada en macedònia
Tallar els porros i cebes en juliana
Sofregim la cansalada en una olla amb una
mica d’oli que quedi ben rossa
Afegim les verdures i sofregir-les amb
color.
Afegim el pollastre a la olla sobre les
verdures de manera que quedi la pell sota.
Afegim els líquids cobrint (vi, vinagre
aigua i la resta d’oli) sobre tot ha de quedar ben cobert.
Deixar arrancar el bull i abaixar el foc
(70º/80º)
Coure 1h tapat a foc molt lent i quan passi
la hora destapem i deixem coure una altra hora a foc destapat.
Els últims 5” de la coccició tirem les
olives verdes i d’Aragó.
Emplatem amb les verdures de l’escabetx la
panxeta i el pollastre.
Aquest es un plat d'estiu més que d'hivern, però ho podem fer sempre que ens vinguin ganes!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada