Carbonara flamanda

Ingredients:

Llata de vedella
Ceba
Sal, pebre
Oli
Cervesa
Farina


Recepta:

Tallem la llata no molt prima per que fem una cocció llarga.
Sal pebrem els talls i enfarinem.

Posem oli en una cassola i segellem la carn (no volem fer-la, només segellem)

Tallem la ceba juliana i la guisem a l’oli de la carn (fem la seva en oscur,q agafi color, però que no es cremi)

Colem l’oli de la ceba i la tornem a posar en la cassola.

Afegim la carn i desglacem amb una cervesa, reduïm fins que l’alcohol evapori.

Acabem en el forn posem en una gastronorm de ¾ h a 1h tapat amb paper de plata (forn 200º) (ho podríem acabar en la mateixa cassola)

Una vegada fet decantem la carn, passem la ceba per un xino per treure els sucs i afegim la salsa a la cassola al foc.

Si ens queda una salsa molt clara o reduïm al foc o posem maizena (la maizena la desfem en un pot apart amb aigua freda i la afegim a la salsa poc a poc mirant la textura que va agafant al foc que no ens quedi molt espessa)

3 PARTS DE MAIZENA PER 1L D’AIGUA.

Afegim mostassa Dijon.

Muntem el plat posant una base de carn i napem amb la salsa per sobre.

Podem fer un puré de poma de base o unes patates duchese o un munt de guarnicions....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada