Llata de vedella
Ceba
Sal, pebre
Oli
Cervesa
Farina
Tallem la llata no molt prima per que fem
una cocció llarga.
Sal pebrem els talls i enfarinem.
Posem oli en una cassola i segellem la
carn (no volem fer-la, només segellem)
Tallem la ceba juliana i la guisem a l’oli
de la carn (fem la seva en oscur,q agafi color, però que no es cremi)
Colem l’oli de la ceba i la tornem a posar
en la cassola.
Afegim la carn i desglacem amb una
cervesa, reduïm fins que l’alcohol evapori.
Acabem en el forn posem en una gastronorm
de ¾ h a 1h tapat amb paper de plata (forn 200º) (ho podríem acabar en la
mateixa cassola)
Una vegada fet decantem la carn, passem la
ceba per un xino per treure els sucs i afegim la salsa a la cassola al foc.
Si ens queda una salsa molt clara o reduïm
al foc o posem maizena (la maizena la desfem en un pot apart amb aigua freda i
la afegim a la salsa poc a poc mirant la textura que va agafant al foc que no
ens quedi molt espessa)
3 PARTS DE MAIZENA PER 1L D’AIGUA.
Afegim mostassa Dijon.
Muntem el plat posant una base de carn i
napem amb la salsa per sobre.
Podem fer un puré de poma de base o unes
patates duchese o un munt de guarnicions....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada