Ingredients:
Nata
Maquina Kenwood o similar.
(si no tens amb el turmix i la funció de varetes o a mà, però pot ser que desprès hagis d'anar a urgencies amb una calcificació al braç)
Recepta;
Per fer la mantega utilitzarem nata per muntar, per el seu % en greix.
S'ha de tenir en compte que si la crema de llet està congelada no muntarà, si la crema de llet esta calenta, no monta, es talla.
Fiquem la crema de llet al bol de la màquina i comencem a muntar- la poc a poc....anirà agafant consistència com una mousse, (aquesta mousse ens pot fer servir per fer rebosteria) quan comenci a agafar aquesta consistència de mousse li donem màxima potència per tallar la nata i poc a poc veurem com acaba fent-se la mantega , ens quedarà la mantega i apart aigua, així dons tindrem la proteïna de la llet per un cantó i l’aigua per un altre, aquesta mantega no es clarificada, es mantega normal de la que podem trobar al super sense sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada