Ingredients:
1 pollastres
1 conill
2 botifarres
6 tomàquets

4 cebes
2 porros
2 pastanagues
1 branca d’api
1 cabeça d’alls
1 fulla llorer
100ml d’oli oliva
100g llard
Sal, pebre
Canyella en pols i nou moscada
250ml vi Ranci o moscatell
Recepta:
Tallar pollastre i conill a vuitens, repolir
les carns.
Tallar les botifarres en 4 trossos
Tallar del verdures en Mirepoix ampla
Els alls deixar-los sueltos amb la seva
pell.
Tomaquets sensers i nets.
En una safata de forn posem les carns (la
safata prèviament untada amb matèria grassa).
Afegir les verdures repartides sense amuntegar
(tot pla)
Amanir-ho tot amb sal ,pebre, nou moscada ,canyella,
llorer, l’oli i el llard.
Enformem a 200º uns 45”
Traiem la placa del forn i la posem al foc
baix, girem les verdures i les carns, tirem el vi Ranci.
Enformen de nou a 150º 55”
Servim amb les carns i les verdures o fem
una salsa amb les verdures.
Per fer la salsa amb les verdures posem la
safata al foc ,tirem farina ,la mesclem bé remenant ,afegim fons blanc d’au o
de vedella ,quan quedi lligada passem pel xino i servim amb la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada