Rostit Barrejat al forn


Ingredients:

1 pollastres
1 conill
2 botifarres
6 tomàquets
4 cebes
2 porros
2 pastanagues
1 branca d’api
1 cabeça d’alls
1 fulla llorer
100ml d’oli oliva
100g llard
Sal, pebre
Canyella en pols i nou moscada
250ml vi Ranci o moscatell



Recepta:

Tallar pollastre i conill a vuitens, repolir les carns.

Tallar les botifarres en 4 trossos

Tallar del verdures en Mirepoix ampla

Els alls deixar-los sueltos amb la seva pell.

Tomaquets sensers i nets.

En una safata de forn posem les carns (la safata prèviament untada amb matèria grassa).

Afegir les verdures repartides sense amuntegar (tot pla)

Amanir-ho tot amb sal ,pebre, nou moscada ,canyella, llorer, l’oli i el llard.

Enformem a 200º uns 45”

Traiem la placa del forn i la posem al foc baix, girem les verdures i les carns, tirem el vi Ranci.

Enformen de nou a 150º 55”

Servim amb les carns i les verdures o fem una salsa amb les verdures.

Per fer la salsa amb les verdures posem la safata al foc ,tirem farina ,la mesclem bé remenant ,afegim fons blanc d’au o de vedella ,quan quedi lligada passem pel xino i servim amb la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada