Salsa Holandesa

Ingredients:

6 rovells ou
400g mantega clarificada
suc de 1/2 llimona
2 gotes de vinagre (originalment no ho porta,però es per prevenció d'ou cru)
sal
pebre negre

Recepta:

Batre els ous amb el vinagre en un bol al (bany maria) a uns 60ºc per que no volem fer una truita!!! remenem fins a obtenir una textura de crema.

Retirem del foc i afegim la mantega en forma de zig-zag.
removem molt bé amb les varilles perque no es talli,anem posan el bol al bany maria i retirem ...aixi succesivament fins que quedi com una crema lligada,si s'ens talla podem afegin unes gotes d'aigua.

Condimentar amb llimona, sal i pebre.

Mantenir a lloc calent.

I ja tenim la famosa "salsa prohibida", aquesta salsa es perilosa per l'ou que no esta acabat de fer,aixi dons la holandesa per sanitat no es pot fer si no es amb ou filiolitzat igual que la maonesa que s'ha de fer amb aquest ou o amb lactonesa,però si la vols fer a casa amb ous normal que es més  bona,es una salsa exquisita igual que una bona maonesa amb ou que no té comparació amb una lactonesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada