Mantega clarificada
La mantega clarificada és la mantega que tenim però sense el suero,es a dir,que només es el greix.
per aconseguir-la he de posar la mantega a foc lent que es desfaci totalment,una vegada esta desfeta podem treure el suero amb una espumadera o si bé fem molta podem deixar que refredi al refrigerador y cuan estigui coagulat el greix,treure el suero que ha quedat al fons del pot.
La mantega clarificada cuan es posa al foc no es crema ,agafa més temperatura per que lo que es crema es el suero.
Dons ja tenim la nostra mantega per utilitzarla com la cuina Francesa...PER TOT!!
(carns ,peixos,verdures...salses...fins i tot la podem fer servir per fregir,sembla de bojos,però la mantega com que prevee del greix animal, per cuinar es menys dolenta que l'oli de girasol que cuan el posem al foc es crema de seguida i a més es dolent per la salut).
Anima't i proba la bojeria!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada