Amanida de tardor

Ingredients:
200g taronja
200g d’enciam
1 branca d’api
100g de magrana
50g de nous
Lactonesa
20g d’anous



Recepta:

Rentem l’enciam i tallem en chiffonade ( l’enciam no la podem tallar amb ganivet per que s’oxida, s’ha de tallar amg un ganivet especial de plàstic.

Pelem la taronja en viu i reservem els sucs

Traiem els grans de la magrana

Netegem l’api i el fem en bastons

Preparem una lactonesa amb el suc de la taronja

Muntem l’amanida mesclant tots els ingredients i finalment l’amanim amb la salsa lactonesa de taronja.

La salsa lactonesa de taronja és molt fàcil, igual que fem amb la llimona però amb la taronja, es posa la llet, l’oli de Girasol, el suc de taronja, sal i ho fem al turmix afegint oli per que no es talli i quedi lligada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada