200g taronja

200g d’enciam
1 branca d’api
100g de magrana
50g de nous
Lactonesa
20g d’anous
Recepta:
Rentem l’enciam i tallem en chiffonade ( l’enciam
no la podem tallar amb ganivet per que s’oxida, s’ha de tallar amg un ganivet
especial de plàstic.
Pelem la taronja en viu i reservem els
sucs
Traiem els grans de la magrana
Netegem l’api i el fem en bastons
Preparem una lactonesa amb el suc de la
taronja
Muntem l’amanida mesclant tots els
ingredients i finalment l’amanim amb la salsa lactonesa de taronja.
La salsa lactonesa de taronja és molt
fàcil, igual que fem amb la llimona però amb la taronja, es posa la llet, l’oli
de Girasol, el suc de taronja, sal i ho fem al turmix afegint oli per que no es
talli i quedi lligada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada