Salsa Americana



Ingredients:

100g porro
200g ceba
100g pebrot verd
40g gambes
30g salsa de tomaquet base
 Mantega
 Oli oliva
 Conyac
 Pebre vermell dolç
 Pebre
 Fumet vermell
 Nata (només si cal per espessir)



Recepta:

Tallem les verdures en Mirepoix (porro,ceba,pebrot verd)
Sofregim les verdures en una cassola amb la mantega i l'oli d'oliva.

Afegim pebre i pebre vermell  dolç (si es "de la vera" personalment, millor,té un gust particular a fumat...encara que hi ha qui no el pot ni veure)

Afegir les gambes (si són vermelles i de Palamós......no dic res més...però l’èxit esta assegurat!!)

Afegim la farina i donem unes voltes amb el sofregit

Afegim conyac (no tinc cap marca al cap...si algú en sap d'alguna interessant....a comentaris sis plau, gracies) i flameja (l’alcohol s'evapora al moment )

Afegim el tomaquet base, remenem

Afegim fumet vermell (buscar al índex la recepta Fumet Vermell)

Reduir 30"  triturar i passar pel xinès

Rectificar de sal i espessir si cal amb una punta d nata.
Ja tenim la nostra salsa americana per acompanyar peixos farciments i fer un munt de receptes...
Totes bonisimes!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada