Risotto de bolets i moixernons


Ingredients:

Bolets 

Cebes
All
Vinagre balsàmic
Oli i sal
Xampinyons
Bolets secs
Mantega
Formatge parmesà rallat
Brou blanc (veure recepta al blog fons blanc d’au)

Recepta:

Rehidratem els bolets secs i reservem l'aigua per aprofitar-la per que doni millor gust al rissoto.

Saltegem el xampinyons prèviament tallats a quarts, els moixernons i la meitat de l'all picat en cicelé. Ho reservem.
En el mateix oli, sofregim la ceba i la resta d'all.
Afegim l'arròs i anacarem.

Afegim el vi blanc i deixem que evapori bé l’alcohol.

Tirar brou i cobrir bé l'arròs, a mesura que vagi absorbint el brou, haurem d'afegir-ne més fins que estigui fet (uns 20”-25” de cocció).
Afegim el formatge parmesà 5” abans de treure del foc per que sigui més cremós, ho remenem bé.

Traiem  del foc i afegim una punta de mantega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada