Ingredients Flam:
1l llet
200g sucre
8 ous sencers
Aromes :(1 canyella en ramell i ratlladura de llimona)
Ingredients Púding:
1l llet
200g sucre
10/12 ous sencers
Aromes:(1 canyella en ramell i ratlladura de llimona)
Recepta:
Posem en una olla al foc a bullir la llet amb els aromes.
Batem els ous
Colem els aromes i trèiem del foc afegint els ous poc a poc amb compte de
que o es faci una truita.
Podem fer carmel per posar als motllos del flam.
Per fer el carmel posem sucre en una paella a foc lent que es vagi desfent
i afegim l’aigua que es vagi desfent fins que ens quedi Carmel (155º) per que
aquest Carmel no ens cristal·litzi afegim un parell de gotes de llimona mentre
l’estem fent. Ho posem dins dels motllos.
Aboquem el flam i enfornem al bany maria vigilant que no entri aigua dins
el flam i que l’aigua no bulli. 180º ¾ h a 1h.
Farem el púding igual però amb els seus ingredients.
Els púdings acostumen a portar fruits secs, fruita ,pastes,.... cal que els
incorporem a la barreja abans d’enfornar.
SUGGERIMENTS:
Es pot fer flam de formatge afegint unes gotes de vinagre a la mescla abans
d’enfornar (talla la llet)
Flam de cafè amb 15g cafè soluble per litre de llet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada