Pomes al forn


Ingredients:

4 pomes

200g sucre

Mantega

Vi blanc o Vi dolç o conyac

Aromes: canyella en ramell, taronja, llimona o vainilla



Recepta:

Tallem la part inferior de la poma (el cul) així tindrà base i s’aguantarà dreta.

Retallem la part superior de la poma amb una puntilla reservant-la amb el ramell. Buidem el cor amb un descoratjador de pomes (tenint en compte de no foradar-la per que no surtin els sucs dels ingredients)

Posem les pomes en una placa amb fons per al forn.

Afegim sucre dins la poma, ruixem a l’interior amb els licors i posem els aromes (en aquest cas la pell de taronja i de llimona).

Introduïm la placa al forn a 240º uns 20”

Cuan estigui enfornat ens quedarà un almívar que es pot reduir al foc per posar per sobre la poma. O també es pot reduir amb vi blanc i maicena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada