Ingredients:
4 pomes
200g sucre
Mantega
Vi blanc o Vi dolç o conyac
Aromes: canyella en ramell, taronja, llimona o vainilla
Recepta:
Tallem la part inferior de la poma (el cul) així tindrà base i s’aguantarà
dreta.
Retallem la part superior de la poma amb una puntilla reservant-la amb el
ramell. Buidem el cor amb un descoratjador de pomes (tenint en compte de no
foradar-la per que no surtin els sucs dels ingredients)
Posem les pomes en una placa amb fons per al forn.
Afegim sucre dins la poma, ruixem a l’interior amb els licors i posem els
aromes (en aquest cas la pell de taronja i de llimona).
Introduïm la placa al forn a 240º uns 20”
Cuan estigui enfornat ens quedarà un almívar que es pot reduir al foc per
posar per sobre la poma. O també es pot reduir amb vi blanc i maicena.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada