Ingredients:
½ nata semimontada
4 iogurts
100g sucre
4 cues de gelatina
Recepta:
Semi muntem la nata (la muntem fins que encara no s’aguanti la barilla)deixem
una punta de nata reservada per la gelatina
Barregem el sucre amb els iogurts
Hidratem les cues de la gelatina (en aigua freda sempre per que si no se’ns
desfaran).
Calentem aquesta punta de nata reservada i desfem les cues de gelatina. afegim
els iogurts, barregem. Ho afegim a la nata i envol vent amb la llengua per que
no perdi l’aire.
Refredem i conservem al frigorífic.
Podem fer un Culis de gerds per acompanyar per sobre.
SALSA CULIS
Ingredients:
1kg fruita (preferiblement fruits vermells)
½ sucre
Aigua 1l (si es necessari, si la fruita es congelada no cal per que ens
treu aigua,si es natural li afegim depèn de la fruita).
Suc llimona (quantitat suficient) 1 llimona per cada kg
Recepta:
Posem els fruits vermells en una olla amb el sucre i el suc de llimona ,a
foc baix
En aquest cas com que es congelat no cal l’aigua.
Cuan comenci a bullir i a caramel·litzar passem pel turmix i triturem.
Passem pel colador xinès i ja el tenim per abocar sobre la mousse.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada