Costella lacada


Ingredients:

Costellar de porc 1,5kg

½ taronja

300g salsa bbq

Sal

300ml aigua

Guarnició:

2 cebes

Llet

1 ou

1cc impulsor químic (llevat Royal)

Farina

Farina de galeta (pa rallat)



Recepta:

Salem les costelles i les posem a una placa per posar al forn, afeim salsa bbq fins que quedin bé impregnades (la salsa bbq la podeu trobar al blog).

Afegim aigua per sobre (no gaire).

Tapem amb paper d’alumini i enfornem uns 90” a 180ºc (però anem mirem de salsejar amb els seus sucs per sobre de tant en tant per que glacegin i no ens quedi seca.

Trèiem del forn i mirem que estiguin toves, les tallem i servim acompanyada d’unes anelles de ceba en tempura.

Per fer la guarnició de ceba, tallem la ceba en cercles.

Fem una pastina amb l’ou, la llet, l’impulsor químic i la sal. Fiquem les anelles de ceba dins la pastina que quedin ben impregnades.

Finalment passem les anelles per farina de galeta i fregim amb oli a 180º (recordeu de posar un plat amb paper per escórrer l’oli).

La salsa bbq la pots fer o bé la pots comprar feta, recomano fer-la per que surt boníssima (al blog hi podeu trobar la recepta).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada