Ingredients:
Costellar de porc 1,5kg
300g salsa bbq
Sal
300ml aigua
Guarnició:
2 cebes
Llet
1 ou
1cc impulsor químic (llevat Royal)
Farina
Farina de galeta (pa rallat)
Recepta:
Salem les costelles i les posem a una placa per posar al forn, afeim salsa
bbq fins que quedin bé impregnades (la salsa bbq la podeu trobar al blog).
Afegim aigua per sobre (no gaire).
Tapem amb paper d’alumini i enfornem uns 90” a 180ºc (però anem mirem de
salsejar amb els seus sucs per sobre de tant en tant per que glacegin i no ens
quedi seca.
Trèiem del forn i mirem que estiguin toves, les tallem i servim acompanyada
d’unes anelles de ceba en tempura.
Per fer la guarnició de ceba, tallem la ceba en cercles.
Fem una pastina amb l’ou, la llet, l’impulsor químic i la sal. Fiquem les
anelles de ceba dins la pastina que quedin ben impregnades.
Finalment passem les anelles per farina de galeta i fregim amb oli a 180º (recordeu
de posar un plat amb paper per escórrer l’oli).
La salsa bbq la pots fer o bé la pots comprar feta, recomano fer-la per que
surt boníssima (al blog hi podeu trobar la recepta).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada