Magret d'anec amb peres



Ingredients:

Sucre

1 pera

Salsa espanyola

Vi negre ½ xupito

Vi porto ½ xupito

Canyella ½ rama



Recepta:

Polim bé el magret d’ànec per si hi hagués alguna ploma, marquem la pell i el greix sense arribar a la carn (fem com reixes) xxx

Sal pebrem el magret i ho posem a la paella sense matèria grassa (per que l’ànec ens hi traurà la seva grassa). A foc baix.

Aquest greix que anirà treien l’anirem posant apart en un bol per que no volem que ens fregeix l’ànec.( aquest greix podem conservar-lo per fer altres receptes amb ànec o fins i tot podem fregir unes patates per acompanyar l’ànec.

Quan la pell ens quedi torrada i cruixent sense que es cremi, li donem la volta i el fiquem al forn (3” O 4”) DEPEN DEL FORN, POT SER INCLUS 2” ens interessa que estigui cru.

Trèiem del forn el magret i el deixem reposar uns 3” en un plat, per que acabi de relaxar els músculs (el podem tapar amb paper d’alumini).

En una paella posem el sucre a desfer com un Carmel, que no ens quedi fosc ,ha de ser marro clar.

Afegim la pera (prèviament neta de pell i descoratjada i partida en 4).

Afegim el vi negre i el vi porto a foc lent s’anirà evaporant el vi.

Afegim la canyella.

Quan estigui el Carmel fet afegim un cullerot de salsa espanyola.

Deixem que acabi de lligar i ja tenim la nostra salsa.

Emplatem tallant el magret al biaix.

Posem la nostra salsa al plat a sobre el magret una mica de salsa per sobre del magret i les peres per acompanyar.

També podem fer una amida amb peres molt fresca per acompanyar aques magret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada