Cap i trip amb cigrons "Callos"


CAP I TRIPA AMB CIGRONS:

Ingredients;

1kg de cap

1kg de tripa

150g pernil a daus

150g baco

1 xoriço picant

5/6 bitxos secs (cayena)

4 cebes

2 dents d’all

3 pebrots verds italians

1 pebrot vermell

2 fulles llorer

Oli oliva

Al passi:

50g cigrons cuits per persona



Recepta:

Tallem les cebes i l’all en cicelé.

Els pebrots els tallem en brunoise petita.

Fem un sofregit en una olla, posem oli a l’olla i sofregim la ceba,  els pebrots, Llaurer i bitxos.

Quan estigui el sofregit agafant color afegim l’all.

Afegim la cansalada tallada en macedònia i el xoriço, deixem que sui.

Afegim cap i pota, remenem bé amb el sofregit.

Salem.

Tapem amb paper d’alumini i ho fiquem al forn (prèviament calent ).

La cap i pota traurà aigua així dons no caldria afegir-ne, si veiem que ha quedat sense li afegim. El temps és més o menys quan estigui estovada.

Trèiem del forn i acabem de ferla al foc per reduir.

Rectifiquem de sal.

Aquest plats si els deixem reposar molt millor i a més si es d’un dia per altre més bons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada