CAP I TRIPA AMB CIGRONS:
Ingredients;
1kg de cap
1kg de tripa
150g pernil a daus
150g baco
1 xoriço picant
5/6 bitxos secs (cayena)
4 cebes
2 dents d’all
3 pebrots verds italians
1 pebrot vermell
2 fulles llorer
Oli oliva
Al passi:
50g cigrons cuits per persona
Recepta:
Tallem les cebes i l’all en cicelé.
Els pebrots els tallem en brunoise petita.
Fem un sofregit en una olla, posem oli a
l’olla i sofregim la ceba, els pebrots,
Llaurer i bitxos.
Quan estigui el sofregit agafant color
afegim l’all.
Afegim la cansalada tallada en macedònia i
el xoriço, deixem que sui.
Afegim cap i pota, remenem bé amb el
sofregit.
Salem.
Tapem amb paper d’alumini i ho fiquem al
forn (prèviament calent ).
La cap i pota traurà aigua així dons no
caldria afegir-ne, si veiem que ha quedat sense li afegim. El temps és més o
menys quan estigui estovada.
Trèiem del forn i acabem de ferla al foc
per reduir.
Rectifiquem de sal.
Aquest plats si els deixem reposar molt
millor i a més si es d’un dia per altre més bons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada