Ingredients:
500g mascarpone
6 ous
150g sucre
50g amaretto o marsala
8 tasses de cafè
300g melindros (savioardi) la recepta
la podeu trobar al blog
qs cacau en pols
RECEPTA:
Separem els rovells de les clares,
muntem les clares a punt de neu
Blanqueja els rovells amb el sucre.(ho
fem al bany maria)
Barregem el licor amb el cafè
Afegim el mascarpone a els rovells prèviament
blanquejats
Afegim les clares a punt de neu
Opcional podem posar Nata però no es de
a recepta originaria, o gelatina que tampoc ho és.
Per fer el muntatge:
Posem una capa de crema mascarpone,
Suquem els melindros amb el cafè
barrejat amb el licor i fem una altra capa
Tornem a posar una altra capa de crema
de mascarpone a sobre dels melindros mullats
Tornem a posar una capa de melindros
sucats
Posem una altra capa de crema de
mascarpone i cacau en pols per finalitzar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada