Tiramisú

Ingredients:
500g mascarpone
6 ous
150g sucre
50g amaretto o marsala
8 tasses de cafè
300g melindros (savioardi) la recepta la podeu trobar al blog
qs cacau en pols

RECEPTA:
Separem els rovells de les clares, muntem les clares a punt de neu
Blanqueja els rovells amb el sucre.(ho fem al bany maria)
Barregem el licor amb el cafè
Afegim el mascarpone a els rovells prèviament blanquejats
Afegim les clares a punt de neu
Opcional podem posar Nata però no es de a recepta originaria, o gelatina que tampoc ho és.
Per fer el muntatge:
Posem una capa de crema mascarpone,
Suquem els melindros amb el cafè barrejat amb el licor i fem una altra capa
Tornem a posar una altra capa de crema de mascarpone a sobre dels melindros mullats
Tornem a posar una capa de melindros sucats

Posem una altra capa de crema de mascarpone i cacau en pols per finalitzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada