Ingredients:
10 pomes reineta
250g sucre
150g mantega
Canyella en pols
1 ou
Pasta de full (pots trobar la recepta
al blog si la vols fer)
RECEPTA:
Pelem i tallem les pomes a quarts, les saltegem
amb la meitat del sucre i condimentem amb la canyella, reservem.
Fem Carmel (posem el sucre a foc suau
no posem aigua) ho trèiem de foc i afegim la mantega.
Aboquem el Carmel al motllo de la tarta
i el caramel·litzem.
Col·loquem les pomes amb la part llisa
sobre el motllo.
Estenem la pasta de full a sobre les
pomes, la punxem bé per que no pugi durant la cocció, sobre tot entaforar bé la
pasta de full dins el motllo.
Pintem amb l’ou batut
Ho posem al forn 20” 30” a 180º
Aquesta tartà té la seva història, hi
diu...
Que una de les germanes Tatín a l’hora
de fer la tarta se’n va oblidar de posar la pasta de full a la base de la tartà
i va optar per posar-la sobre i li va donar la volta una vegada cuita.
El cas q es un clàssic que no has de
perdre la oportunitat de gaudir i de fer-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada