Ingredients:
6 talls d’ossobuco
2 cebes
1 pastanaga
½ branca d’api
Pell de ½ taronja
Pell ½ llimona
Julivert tallat chiphonade petita
Alls tallats n cicelé
3 cs tomaquet
Farina
Vi blanc
Sal
Pebre
Mantega
Brou de pollastre, o fons fosc o aigua
si no tenim cap dels dos anteriors
RECEPTA:
Fem un brasejat, enfarinem els talls de
l’ossobuco i els marquem a l’oli, reservem.
Sofregim les verdures i afegim al
sofregit la meitat de les pells dels cítrics.
La resta de les pells les reservem per
picar-les amb l’all i julivert (es diu gramola).
Cuan tenim el sofregit fet desglassem
amb el vi, deixem que evapori el vi
Afegim l’ossobuco i el brou o el fons
oscur o l’aigua,tapem amb paper alumini i ho fiquem al forn a acabar de fer
aprox 4h 180º
Una vegada fet triturem la salsa i
colem.
Afinem amb mantega.
Afegim la gramola sobre es talls d’osssobuco
i napem amb la salsa al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada